Best Western Mercur Hotel

Best-Western-Mercur-Hotel-635826618783605443Best Western Mercur Hotel er et moderne sentrumshotell i København, som ligger så godt som i hjertet av den danske hovedstaden. Hotellet er forholdsvis billig med tanke på den optimale beliggenheten og den flotte og moderne standarden som hotellet har, til tross for at vi snakker om et 3-stjerners hotell her.

Beliggenhet

Best Western-kjeden er godt representert i de fleste skandinaviske storbyer, og har flere sentrale hoteller i København. Best Western Mercur Hotel er trolig det mest sentrale for deg som vil ferdes i de mest typiske turiststrøkene i den danske hovedstaden, med en beliggenhet som gir deg de mest populære turistattraksjonene i København i umiddelbar nærhet. Blant annet kan vi nevne at det populære tivoliet midt i sentrum av storbyen kun ligger 400 meter fra hotelldøren. Den populære handle- og gågaten Strøget ligger bare 900 meter fra hotellet, og slik fortsetter det. Kort oppsummert er beliggenheten til Best Western Mercur Hotel optimal for enhver norsk turist på besøk i København. Artikkel Sponset Finn noe for enhver smak i vår samling av fargerike, lyse og stilige sokker. Kjøp enkeltvis eller i bunter for å sette farge på din sock skuff!

Rom

6282665Best Western Mercur Hotel er ikke det største sentrumshotellet, og de 119 hotellrommene er forholdsvis små – men hvor mye tid tilbringer man på rommet uansett?

Innredningen og interiør er dog forholdsvis moderne, og overgår trolig den 3-stjerners standarden som hotellet har fått. De største rommene har plass til fire personer, mens dobbeltrommene har muligheter for ekstraseng.

Kvaliteten på dobbeltrom varierer fra standard til superior- eller deluxe-rom. Fasiliteter på rommet er begrenset, men TV, skrivebord og gratis trådløst internett skal være utstyrt på samtlige rom.

Fasiliteter

Best Western Mercur Hotel har egen restaurant, men den serverer kun frokost. Frokosten er ofte inkludert i prisen, avhengig av romtype og tilbud. Hotellet har egen bar/lounge. Fasiliteter utover dette inkluderer utendørs tennisbane, spillerom med spilleautomater og den slags, samt biljardbord. Resepsjonen har døgnåpent, og renseritjenester tilbys også her. For øvrig så har hotellet stort sett fått positive vurderinger fra tidligere overnattende gjester. Nesten 600 vurderinger gir et gjennomsnitt på solide 3,7 av 5 mulige.