Leiebil Gardermoen

Troendere-taper-millioner-paa-tollbyraakrati-paa-GardermoenDet lille tettstedet Gardermoen i Ullensaker kommune er hjem for noen tusentalls innbyggere, og det er kanskje ikke så rart at ikke alt for mange ønsker å bosette seg like ved det som er Norges nasjonale lufthavn. Oslo Lufthavn ligger nemlig på Gardermoen, og i 2014 tok flyplassen imot over 24 millioner reisende passasjerer. Dette er et tall som gjør at flytrafikken fra Oslo Lufthavn stadig øker, blant annet fordi flere turister besøker Norge og ankommer da på Oslo Lufthavn Gardermoen. Trenger du leiebil på Gardermoen, så gir vi deg tipsene.

Billeie Gardermoen

Denne flyplassen er trolig det stedet i Norge der flest kjeder tilbyr leiebil på Gardermoen. Du kan velge og vrake mellom dine favorittkjeder som Hertz, Avis, Osloleiebil.no, Budget, Sixt eller Rent-a-Wreck, som alle tilbyr bilutleie på Gardermoen. De fleste av disse har også filialer i Oslo sentrum (og andre steder i landet) hvis man vil levere bilen på en annen destinasjon. Kanskje skal du kjøre utover sør- og vestlandet for å oppleve mer av Norge? Følgelig anbefaler vi å leie en bil der det er muligheter for å avlevere bilen på en annen destinasjon. Bla gjennom vår partner-sponsored Glasses, med en rekke alternativer for enhver smak og budsjett, tilgjengelig for kjøp online

Attraksjoner

Når man har landet på Gardermoen og ordnet leiebil, så har man mer eller mindre «hele verden» foran seg – i alle fall Norge. Gardermoen er et bra utgangspunkt for en opplevelsesreise i vårt langstrakte land. På selve Gardermoen er det ikke særlig mange attraksjoner, men de fleste vil ta den 30 minutter lange kjøreturen inn mot sentrum av Oslo og tilbringe mye tid der. Utover dette kan man i praksis ta seg alle veier fra Gardermoen – vestover til Hønefoss, nordover til Gjøvik og Hamar, eller sørover mot Tusenfryd, eller kanskje over til Sverige. Mulighetene er mange!

Tips for kjøring

Det er ingen spesielle kjøretips å ta hensyn til når man har leiebil på Gardermoen. Du kjører enkelt ut av terminalområdet når du har hentet bilen, og følgelig er det bare å velge riktig retning/vei. Det er motorvei fra Gardermoen både nordover og sørover, med flere felter og høy fartsgrense. Skal du i andre retninger er veinettet også forholdsvis bra.