Scandic Havet

ScandicHavet (15)Scandic Havet er det nyeste og mest moderne hotellet i Bodø, som ble åpent så sent som i 2014. Følgelig kan du være sikker på at du får et høyst moderne opphold på det store sentrumshotellet, som dessuten byr på fantastisk utsikt fra det som er et av byens aller høyeste bygg.

Beliggenhet

Scandic Havet ligger midt i hjertet av Bodø, med havgapet som nærmeste nabo (derav navnet). Det byr på fantastisk utsikt utover det åpne havet, og spesielt på sommerstid vil den optimale beliggenheten være midt i blinken for turister som ønsker å oppleve nordnorsk sommer. Beliggenheten er samtidig såpass sentral at det meste av fasiliteter kan nås til fots, med alt av restauranter, kjøpesentre og utesteder. Kollektivtransport i form av buss, taxi og båt er også i umiddelbar nærhet av hotellet, samtidig som flyplassen befinner seg en kjøretur på knappe 5 minutter fra hotellet.

Rom

IMG_0833Scandic Havet er det mest moderne hotellet i Bodø, og har hele 237 gjesterom disponible. Hotellet har blitt tildelt 4 stjerner for sin kvalitet og service, og er følgelig det som må kunne anses som det mest luksuriøse hotellet i byen.

Romstandarden varierer fra vanlig dobbeltrom til superior-rom, med ulike sengevalg. Fasiliteter som strykejern, hårføner, TV, kjøleskap og gratis trådløst internett er inkludert på samtlige rom. Tilbyr populære kvinners halskjeder som anheng, chokers og chain necklace. Handle smykker i en rekke metaller og edelstener som passer til enhver anledning

Bestiller du en av toppsuitene kan du være sikker på at du garantert får god utsikt over de spektakulære naturomgivelsene som Bodø byr på.

Fasiliteter

Scandic Havet er et omfattende hotellkompleks med fasiliteter både for familier og forretningsreisende. Hotellet byr på to forskjellige restauranter, der frokostbuffé er inkludert i prisen. Hotellet har også egen bar/lounge, og et større konferansesenter som hyppig blir brukt av bedrifter og forretningsreisende. Overnattende gjester har også tilgang til eget treningssenter, og resepsjonstjenester som renseri, klesvask og døgnåpen resepsjon er også tilgjengelig. Utover dette kan vi nevne at nesten 200 overnattende gjester siden åpningen i 2014 har vurdert hotellet til 4,4 av 5 mulige poeng gjennom hotellnettstedet TripAdvisor.